Deceuninck Inoutic Prestige

Inoutic Prestige ablakrendszerek

Ideálisan kiegyensúlyozott

Kiváló hő és hang szigetelő

Az Inoutic Prestige termékcsalád ideális választás azok számára, akik a fokozott hőszigetelést részesítik előnyben. A Prestige termékek a háromszoros körbefutó gumitömítésnek és az alapfelszereltségű háromrétegű üvegezésnek köszönhetően nemcsak hőszigetelő-, hanem hangszigetelési tulajdonságai is kimagaslóak.

Számos kényelmi extra

A termékcsalád alapáron tartalmaz számos kényelmi extrát, a méltán közkedvelt Maco Multi-Matic alapbiztonsági vasalatainak jóvoltából. Minden Prestige ablakunkhoz díjmentesen biztosítjuk a hibás működtetés gátlás, résszellőztetés, kiemelés gátlás funkciókat.

Magas minőség, exkluzív megjelenés

A Prestige ablakok és ajtók a korszerű épületekkel szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. A negyvenféle gyári fólia mellet a termékcsaládhoz rendelhető korlátlan színválasztékot kínáló matt vagy fényes alu borítás, mely még exkluzívabb megjelenést biztosít nyílászárói számára.

Paraméterek

» 76 mm beépítési mélységű, 6 kamrás INOUTIC Prestige profilrendszer

» 3 körbefutó szürke vagy fekete tömítés középtömítés

» Egyenes vonalvezetésű, vagy vízvetős (lekerekített) szárny kialakítás

» Fehér vagy 40 különféle fóliás szín

» Korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető

» Alapkivitelben háromrétegű Ug= 0,7 W/m2K üvegezés, kívánságra „melegperemmel” kombinálva

» Kiemelkedő Uw= 0,92 W/m2K egész ablakra vonatkozó hőátadási érték (opciós üvegezéssel)

» Hangszigetelés akár 47 dB-ig fokozható

» Maco Multi-Matic alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalat

https://obudaablak.hu/arajanlat-keres/ _blank

ÁRAJÁNLAT

„TERMÉKEINK ÁRAINAK ÉS TULAJDONSÁGAINAK  ÖSSZEHASONLÍTÁSA. „

ÖSSZEHASONLÍTÁS!

További termékeink

Minőségi ablak-ajtó termékcsaládok forgalmazói vagyunk. Gondosan megválogatjuk a munkatársainkat és beszállítóinkat, hogy a minőséget végfelhasználóink élvezhessék. Az Inoutic műanyag ablakok több tucat óbudai, és több száz budapesti otthonba beépítésre kerültek kollégáink által, az ügyfelek legnagyobb megelégedésére

INOUTIC EFORTE

Első osztályú és kompromisszummentes! Csúcsminőségű profilok az energiatakarékos lakhatáshoz / A jövő csúcsminőségű profiljai kiemelkedő minőséget és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat jelentenek…

olvass tovább...

INOUTIC ARCADE

A bevált klasszikus! Az összes általános követelményt teljesíti / Bevált, megbízható és minőségi profil kedvező ár-teljesítmény aránnyal, amely megfelel a modern lakhatás valamennyi szabványkövetelményének.

olvass tovább...