Szolgáltatásaink

Nyílászárók értékesítése, új beépítése, régi cseréje. A csapatunk nem ismeri a lehetetlent!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegyen Ön is próbára minket!

Műszaki tanácsadás

Amennyiben segítségre van szüksége az Ön számára legmegfelelőbb nyílászáró rendszer és az üvegezés kiválasztásához, kérje bátran kollégáink segítségét személyesen vagy telefonon. Bemutató termünkben számos műanyag és fa nyílászáró termékünk megtekinthető, a kiállított ablakok és ajtók jellemzőiről teljes körű műszaki tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink számára.

Helyszíni felmérés, tanácsadás

Gyakran csak a helyszíni felméréskor derül ki pontosan, hogy mekkora méretű ablakok és ajtók szükségesek az adott helyiségbe, továbbá milyen tagolású, nyitásmódú és nyitásirányú szerkezetek beépítése lenne a célszerű. Tapasztalt munkatársaink ebben is készséggel állnak rendelkezésére.

Árajánlat készítés

Árajánlatainkat nyílászáró gyártás-előkészítő szoftverrel készítjük, így vizuálisan meg tudjuk Önnek mutatni, hogy milyen méretű és nyitásirányú ajtó vagy ablak kerül majd beépítésre otthonában. Az ajánlatot igény esetén többféle műszaki tartalomra, kivitelre is el tudjuk készíteni.

A III. kerületben jelképes, 5.000 Ft-os díj ellenében végezzük a helyszíni felméréseket, azonban a felmérési díj megrendeléskor jóváírásra kerül, így a helyszíni bejárás ebben az esetben díjmentes.

Óbudai lakcímkártyával rendelkező nyugdíjas ügyfeleink számára a felmérést akciós 3.000 Ft-os áron végezzük!

” A LEGJOBB FELKÉSZÜLÉS A HOLNAPRA, HA A MA MAXIMUMOT NYÚJTJUK. “

– H. Jackson Brown, Jr.

Szaktudás és felszereltség

Igyekszünk lépést tartani a modern korral.

Kifogástalan minőség

Az ajtók és ablakok megfelelő beépítése összetett és komoly szaktudást igénylő és feladat, amelyet kifogástalan minőségben csak gyakorlott nyílászáró-szerelők képesek elvégezni.

Profi szakemberek

Profi szakemberekből álló szerelőgárdánk egyetlen nap alatt képes elvégezni egy teljes családi ház nyílászáróinak beépítését. Bízza ránk az ajtók és ablakok installációját!

Korai kezdés

Csapatunk többnyire (hacsak a megrendelő másként nem kéri) a reggeli órákban érkezik a helyszínre, majd a termékek átadását-átvételét követően nyomban megkezdjük a választott műanyag vagy fa nyílászárók beépítését.

Hibátlan beépítés

A munkálatokhoz minden esetben minőségi segédanyagokat és a legkorszerűbb szerszámokat alkalmazzuk, mert pontosan tudjuk: a nyílászáró rendszer csak hibátlan beépítéssel fogja Önt hosszú távon hibátlanul szolgálni.

Ablakcsere, ajtócsere professzionális kivitelben, garanciával! Bízza szakemberre az ajtó és az ablak beépítését, hogy nyílászárói generációkon át működjenek!

Az ablak és ajtó beépítés fázisai

Röviden vázoljuk, mi fog történni, ha jövünk

Beállítás

A beépítés során először előfúrjuk a tokokat, majd ékeléssel beállítjuk a tokok vízszintes-függőleges helyzetét a falnyílásban.

Rögzítés

A nyílászárókat a tokon áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítjük, majd a szerelési hézagokat PUR habbal zárjuk le.

Az ablak szárnyra kap

A folyamat utolsó fázisa a szárnyak felakasztása és finombeállítása. A nyílászárók beépítését követően következhet a hézagtakarás szegőléccel, vagy a redőnyök, párkányok felszerelése.

Kérjen árajánlatot

Ha kíváncsi a beépítés munkadíjára, kérjen online árajánlatot! Csak megadja a nyílászárók méretét és a beépítés módját (új beépítés vagy csere), majd az adatok megadása után azonnal megküldjük ajánlatunkat!

Ablakcsere utáni falkáva javítás

A teljesség igényével, mindent rendbe teszünk.

Ablakcsere

Cégünk egyik leggyakrabban megrendelt szolgáltatása az ablakcsere, azonban sokan nem tudják, hogy a nyílászárók cseréje gyakran a falfelületek sérülésével jár.

Javítás

Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amibe beletartozik, hogy a munkálatok során keletkezett falsérüléseket kijavítjuk, illetve igény szerint teljes körű helyreállítást végzünk az ablakcsere után.

Nyom nélkül

Ez az a munkafolyamat, amit az ablakos cégek többsége nem vállal, és amely nálunk különállóan is igénybe vehető. Nyom nélkül eltüntetjük a belső falkáva sérüléseit!

Takarítás

Szakembereink nem utolsó, de mégis kitűnő tulajdonságuk, hogy a munka helyszínét, minden nap végén tisztán hagyják maguk után. Adunk a környezetre!

” AZ ÉLET 10%-BAN AMI ÖNNEL TÖRTÉNIK, 90%-BAN PEDIG AHOGY ÖN REAGÁL. “

– Charles R. Swindoll

Vélemények a vásárlóinktól

Mindig örömmel tölt el bennünket, ha elégedett az ügyfél amikor kivonulunk a helyszínről.

” Az első körös árajánlathoz általában elegendőek az ügyfél által megadott méretek. Amennyiben már pontosan tudja a beépítésre szánt NYÍLÁSZÁRÓK méreteit, kérjen azonnali online ajánlatot az alábbi gombra kattintva. “

– Ablak Bazár Kft. Csapata

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZONNAL!