Deceuninck Inoutic Eforte

Inoutic Eforte ablakrendszerek

Ha a maximum a cél

Csúcstermék a piacon

Az Inoutic Eforte termékcsalád a hőszigetelő értékeket tekintve a piac egyik csúcstermékének tekinthető. A kiváló hőszigetelési tulajdonságok mellett az ablakok nagy szín- és formaválasztékban is elérhetők. A háromszoros körbefutó gumitömítésének és az alapfelszereltségű extra vastag háromrétegű üvegezésnek köszönhetően a termékcsalád hő- és hangszigetelő tulajdonságai is egyedülállóak.

Elsők az extrák

A termékcsalád alapáron tartalmaz számos kényelmi extrát, a méltán közkedvelt Maco Multi-Matic alapbiztonsági vasalatainak jóvoltából. Minden Eforte ablakunkhoz díjmentesen biztosítjuk a hibás mőködtetés gátlás, résszellőztetés, kiemelés gátlás funkciókat.

Még exkluzívabb megjelenés

Legyen szó hagyományos kialakításról vagy passzívházak különleges homlokzatáról, minden kívánságot teljesíteni tudunk. A negyvenféle gyári fólia mellet a termékcsaládhoz rendelhető korlátlan színválasztékot kínáló matt vagy fényes alu borítás, mely még exkluzívabb megjelenést biztosít nyílászárói számára.

Paraméterek

» 84 mm beépítési mélységű, 6 kamrás INOUTIC Eforte profilrendszer

» 3 körbefutó szürke vagy fekete tömítés

» Egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

» Fehér vagy 40 különféle fóliás szín

» Korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető

» Kiemelkedő Uw= 0,74 W/m2K egész ablakra vonatkozó hőátadási érték, amely még a legszigorúbb passzív házakra vonatkozó szabvány értékeit is túlteljesíti

» Hangszigetelés akár 47 dB-ig fokozható

» Maco Multi-Matic alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalat

https://obudaablak.hu/arajanlat-keres/ _blank

ÁRAJÁNLAT

„TERMÉKEINK ÁRAINAK ÉS TULAJDONSÁGAINAK  ÖSSZEHASONLÍTÁSA. „

ÖSSZEHASONLÍTÁS!

További termékeink

Minőségi ablak-ajtó termékcsaládok forgalmazói vagyunk. Gondosan megválogatjuk a munkatársainkat és beszállítóinkat, hogy a minőséget végfelhasználóink élvezhessék. Az Inoutic műanyag ablakok több tucat óbudai, és több száz budapesti otthonba beépítésre kerültek kollégáink által, az ügyfelek legnagyobb megelégedésére

INOUTIC PRESTIGE

Tökéletesen kiegyensúlyozott! A környezetvédelem, dizájn és funkcionalitás optimális kombinációja / A kiváló minőségű profil optimális kiegyensúlyozottságával tökéletesen megfelel a modern épületekkel szemben támasztott szigorú..

olvass tovább...

INOUTIC ARCADE

A bevált klasszikus! Az összes általános követelményt teljesíti / Bevált, megbízható és minőségi profil kedvező ár-teljesítmény aránnyal, amely megfelel a modern lakhatás valamennyi szabványkövetelményének.

olvass tovább...