Termékeink

INOUTIC

Az Inoutic társaság a műanyag nyílászáró-profilok egyik vezető európai gyártója. A PVC ablakok rendkívül gazdaságos és hatékony megoldást jelentenek, jelentős energia-megtakarítást tesznek lehetővé, így a környezetvédelemhez is hozzájárulnak.

INOUTIC EFORTE

Első osztályú és kompromisszummentes! Csúcsminőségű profilok az energiatakarékos lakhatáshoz / A jövő csúcsminőségű profiljai kiemelkedő minűséget és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat jelentenek…

olvass tovább...

INOUTIC PRESTIGE

Tökéletesen kiegyensúlyozott! A környezetvédelem, dizájn és funkcionalitás optimális kombinációja / A kiváló minőségű profil optimális kiegyensúlyozottságával tökéletesen megfelel a modern épületekkel szemben támasztott szigorú..

olvass tovább...

INOUTIC ARCADE

A bevált klasszikus! Az összes általános követelményt teljesíti / Bevált, megbízható és minőségi profil kedvező ár-teljesítmény aránnyal, amely megfelel a modern lakhatás valamennyi szabványkövetelményének.

olvass tovább...

“TERMÉKEINK ÁRAINAK ÉS TULAJDONSÁGAINAK  ÖSSZEHASONLÍTÁSA. “

ÖSSZEHASONLÍTÁS!

Termékeinkről röviden

Minőségi ablak profilok forgalmazója vagyunk. Gondosan megválogatjuk a munkatársainkat és forgalmazóinkat, hogy a minőséget a végső ügyfeleinken is biztosítsuk. Az Inoutic műanyag ablakokat megszerezheti ügyfeleink hálózatának köszönhetően, amely minden kerületben és a legtöbb nagy városban megtalálható.

” A HOLNAPRA VALÓ LEGJOBB FELKÉSZÜLÉS, HA MA A LEGTÖBBET NYÚJTJUK. “

– H. Jackson Brown, Jr.

INOUTIC ECO PLUS

Az Inoutic termékek megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság.

INOUTIC DESIGN PLUS

A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.

INOUTIC IC PLUS

Az Inoutic termékek garantálják az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.

A szigetlés minősége – hőátbocsáttási tényező

A kamrák számánál fontossab az U tényező, amelyik meghatározza mennyi hő távozik a csukott ablakok esetén. Elolvashat aprólékossabb cikket is, de a megértéshez elég az, hogy minnél alacsonyabb az említett tényező, annál hatékonyabb a szigetelés. A mi profilredszereink esetén ez a tényező javul a az Arcade profiloktól, a Prestige profilokon keresztül egészen az Eforte ablak profilokig, amelyek a passzív házak esetén is alkalmasak.

A műanyag ablakok és ajtók külleme

Az autentikus szín és dekor választásnak köszönhetően manapság szemmel meg sem lehet különböztetni a műanyag és a drágább fa, illetve aluminiu profiloktól. Az elmúlt évekkel ellentétben amikor a műanyag ablak választásakor az „ár és izoláció a megjelenést” hátérbe szorította, manapság már nem érvényes. A sok fajta fa dekor és metalikus szín ugyanakkor az alumínium listák használata a profiloknál, az esztétikai értéküket a felhasznált drágább anyagok szintjére emeli.

Színek és dekorok

Hogy a fehér műanyagbol készült ablakok teljesíthessék céljukat purista, hangulatos, történelmi vagy modern házak homlokzatán, ezért a kivitelezésük széles színválasztékot, fa és fém dekorokat, valamint domború kivitelezést is kínál. Az ablak gyártója az árat az szerint határozza meg, hogy a kiválasztott dekort csak az utcára néző, vagy a befele néző oldalára is kívánja.

Az ár és a lehetséges költségmegtakarítás

Ha az ablak az esztétikai megjelenése mellet a pénz megtakarítás is fontos, akkor nem lehet spórolni az első lépéseken. A befektett összeg visszatérítése az alacsonyabb fűttési és hűtési költségeknek köszönhetően egyenesen arányos a minőséghez, valamint a renomált gyártó választásához. A műanyag ablakok és ajtók okos megoldás az energiatakarékos építkezések esetén. Kérdezze meg a tervezőket, mennyit spórolhat a fűtésen.

Megbízhatóság és minőség

A minőség és a megbízhatóság a legjobb harci eszköze a nagy cégeknek a nem márkás konkurenciával szemben. A pozitív oldala a a nagy kokurenciának az, hogy az árakat alacsonyan tartja a piacon, de az igazi garanciát csak olyan cég tudja nyújtani amelynek már sok évnyi tapasztalatja van. Olvassa el, hogyan sikerült elérnünk a jelenlegi méretünket és jelentőségünket.

Mely paraméterek befolyásolják a műanyag ablakok árát?

Az ablakok beszerzési árát a szigetelés, kinézet és biztonság ötvözete adja meg. Mely tulajdonságokat érdemes meg figyelembe venni a mőanyag ablakok esetén?

Az üvegtáblák száma az ablakkeretben

Az ablak szigetelő képességét az ablak kerete (lásd fent), de az üveglapok száma is (és tulajdonságai) meghatározza. A három réteges szigetelő üveg előnyeiről többet megtudhat a következő cikkben. Általában ugyan érvényes, hogy a befektetés a három réteges üveg esetén hosszú távon gazdaságosabb és jelentékesen növeli a lakás kényelmét.

További műszaki adatok

Az ablakok végleges árát befolyásolja például a teljes kerületű alumínium burkolat, a három pontos szigetelés, a szigetelő ablakkeretek és más biztonsági elemek felhasználása. Tudakolja meg az Inoutic ügyfeleinknél az előleges ártervet.

“TERMÉKEINK ÁRAINAK ÉS TULAJDONSÁGAINAK  ÖSSZEHASONLÍTÁSA. “

ÖSSZEHASONLÍTÁS!

Vegye fel a kapcsolatot a helyi ablakgyártóval

Használja ki az ablak és erkély ajtó gyártók listáját az oldalunkon és vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi forgalmazóval.

Megfelelő mególdás az Ön számára a műanyag ablak?

Az új ház, vagy rekonstrukció esetén főleg a megjelenést, megbízhatóságot és a költségeket veszi figyelembe!

” AZ  ÉLET 10%-a AMI ÖNNEL TÖRTÉNIK ÉS 90%-a AHOGY ÖN REAGÁL. “

– Charles R. Swindoll

Ügyfeleinktől

Olvassa el néhány eddigi ügyfelünk munkánkal kapcsolatos tapasztalatát.

“A SIKERHEZ EL KELL ELŐSZÖR HINNÜNK, HOGY KÉPESEK VAGYUNK RÁ. “

– Nikos Kazantzakis

Kérjen árajánlatot!