Bemutatkozás

A cégünk csak egy cég a sok közül, de

a szolgáltatások, amit nyújtunk, illetve a termékek, amiket forgalmazunk, tesznek minket mássá, mint a többi cég. Tapasztalja meg az Óbudaablak álltal nyújtott minőséget!

KIK VAGYUNK

Egy lelkes kis csapat, akik azon dolgoznak, hogy Önt a lehető legmegfelelőbben informáljuk és kiszolgáljuk a nyílászárók világában

Ismerjen meg Ön is minket. Látogasson el hozzánk, tekintse meg honlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakképzett munkatársaink mindenben állnak rendelkezésére, ami a nyílászárókat illeti. Tegyük együtt szebbé a környezetet!

MIT CSINÁLUNK

Nap mint nap folyamatosan azon fáradozunk, hogy az elérhető legmagasabb minőséget a legjobb áron tudjuk Önnek nyújtani. Hetente több tucat ablakot és ajtót építünk be, ezáltal teszünk szert tapasztalatokra és megelégedett ügyfelekre.

Nap mint nap folyamatosan azon fáradozunk, hogy az elérhető legmagasabb minőséget a legjobb áron tudjuk Önnek nyújtani. Hetente több tucat ablakot és ajtót építünk be, ezáltal teszünk szert tapasztalatokra és megelégedett ügyfelekre.

Munkatársaink segítségével, vagy akár az online ajánlatkérő űrlap kitöltésével is kérhető árajánlat a hozzávetőleges, vagy akár pontos elképzelésekre. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha szükséges, és segítünk pontosítani, ha valami nem világos.

Az elkészült árajánlat alapján, vagy még azt megelőzően szakembereink készséggel kiszállnak a helyszínre a pontos felmérést elvégezni. Legyen szó új építésű ingatlanról, vagy régi ablakok cseréjéről, tégla- vagy panel lakásról, szakembereink a legnagyobb körültekintéssel végzik el a nyílászárók méretvételét, és feltérképezik az Ön összes igényét. A felmérés díja 5.000 Ft, ami megrendelés esetén levonásra kerül a végösszegből.

Szakembereink szakszerűen, megfelelő felszereléssel hajtják végre a bontási műveleteket, majd szállítják el a bontott törmeléket a helyszínről, amennyiben szükséges. Így Önnek nem kell aggódnia, mert végig minőségi munkára számíthat.

A beépítéstől függ a nyílászárók hosszú élettartama, így mindig azt javasoljuk végeztesse azt szakemberekkel. Amennyiben a beépítést nem a mi csapatunk végzi elfordulhat, hogy az esetleges rongálódásért a garanciális ügyintézés sem ránk hárul, hanem a beépítőnek kell annak eleget tennie. Csak ajánlani tudjuk saját szakembereinket, akiknek munkáját ismerjük és akikben megbízunk. A beépítéshez a legkorszerűbb szerszámokat és segédanyagokat használjuk.

A beépítést követően szakembereink a visszaállítási folyamatot is szakszerűen el tudják végezni, de amennyiben nem minket választ erre a munkafolyamatra, biztos lehet benne, hogy a munkaterületet tisztán és előkészítve adjuk át a következő csapatnak.

A garancia minden egyes termékünkre vonatkozik és a vásárlástól számított 5 évig érvényes. Bízunk termékeinkben és valószínűnek tartjuk, hogy nem lesz vele gondja. Ha azonban mégis, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb orvosoljuk problémáját.

MUNKALEHETŐSÉGEK

AJTÓ-ABLAK BEÉPÍTŐKET KERESÜNK

Saját teherautóval és szerszámparkkal rendelkező nyílászáró beépítő alvállalkozó csapatokat keresünk

ELVÁRÁSOK:

  • precíz, alapos munkavégzés
  • pontosság, megbízhatósg
  • jó kommunikációs készség, kedvesség az ügyfelek irányába
  • számlaképesség

ELŐNY:

  • asztalos vagy lakatos ipari végzettség
  • 10+ év tapasztalat a nyílászárók területén

CSATLAKOZZ MÉG MA CSAPATUNKHOZ!

A nyílászáró nem csak nyílás záró.

A nyílászárók teszik a lakhelyünket szebbé, komfortosabbá

Az ablakokon keresztül tekintünk a környező világra. Az ablak, ajtó határozza meg a lakhelyünk küllemét. A nyílászárók teszik lehetővé a bejutást otthonunkba, és a mindennapi szellőztetést. Egyszóval az ablakok, ajtók életünk szerves részei. Ezért kiemelt figyelmet érdemelnek!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Óbudaablak – Nálunk Ön az első

Ha unja a többi cég értékesítői által nyújtott szolgáltatás minőségét, úgy érzi nem törődnek Önnel. Ha úgy gondolja, az értékesítés az elsődleges céljuk, nem pedig az Ön elégedettsége, akkor Nálunk a legjobb helyen jár, mert mi szívünkön viseljük az ön elvárásait, elképzeléseit.

Mi másképp gondoljuk! -Óbudaablak-

Nálunk Ön és az elképzelései az elsők. Azért vagyunk, hogy Önt kiszolgáljuk és az elvárásainak eleget tegyünk. Fáradjon be az irodánkba és tapasztalja meg a munkatársaink barátságos kisugárzását és hagyja, hogy sok hasznos tanáccsal lássák el Önt.

Concept of a businessman with a creative big idea

MÁSKÉPP IS LEHET

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ezután mi átvállaljuk a dolgok oroszlánrészét. Dőljön hátra és élvezze az Óbudaablak által nyújtott tökéletes termékek egyikét és érezze, hogy nálunk a vásárló az úr, nem az idő!

ISMERJE MEG CSAPATUNKAT

Front emberek az ÓbudaAblaknál

Mindenkit bemutatni nem lehet, de amennyiben befárad hozzánk, akkor az itt felsorolt óbudások közül egyikkel biztosan összefut majd. Cégünk sokat ad a személyes kapcsolatokra és az arcát büszkén felvállalja.

Ötvös Andrea

Projekt menedzser

Az ÓbudaAblak legújabb munkatársaként mindent megteszek annak érdekében, hogy Önt a számára lehető legmegfelelőbb nyílászáró rendszer kiválasztása felé tereljem. Hívjon bátran!

Schronk Attila

Ügyvezető

A nyílászárók világa már nagyon korán érdekelni kezdett. Hiszem, hogy tevékenységemmel szebbé teszem otthonát, ingatlanát. Fáradjon be hozzánk, én szívesen leszek szolgálatára.

Melis Linda

Titkárság

Ha szerelési időponttal, számlázással kapcsolatban van kérdése, hozzám bátran fordulhat. Azon vagyok, hogy az Ön számára legideálisabb időpontban történjen a beépítés.

Pásztor Gergő

Üzletkötő

Mottóm a pontosság és a megbízhatóság. Remélem elégedetten távozik majd, ha találkozunk. Örülök, ha megtisztel bizalmával, és elém tárja elképzeléseit.

JÁRTASSÁG

Vásárlóink visszajelzései alapján felállított statisztikai mutatók.

RÖVID ISMERTETŐ

Minden kétséget kizáróan szakemberek vagyunk. A nyílászárók világában aktívan jelen vagyunk már több mint tíz éve. Ez idő alatt rengeteg változás történt mind céges, mind országos, illetve nemzetközi szinten. Mi végig jelen voltunk és együtt változtunk a piaccal. Hosszú éveken keresztül küzdöttünk a viszontagságokkal és alkalmazkodtunk a különféle helyzetekben. Jelenleg nemzetközi szinten is egy versenyképes vállalat vagyunk, amit nem érhettünk volna el munkatársaink kitartása és az ügyfeleink bizalma nélkül.

MINDIG A LEGJOBBAT

Termékeinket a mindenkori legmagasabb elvárásoknak megfelelően kínáljuk Önnek. A felhasznált alapanyagok, mint pedig a technológia a legfejlettebb a nyílászárók piacán. Egyenesen a gyártóval állunk kapcsolatban, így végig ellenőrizhetjük, követhetjük a termékek útját.

Győződjön meg róla Ön is, és váljon az egyik elégedett ügyfelünkké!

A beépítést végző munkatársaink egytől egyig szakképzett szakember többéves tapasztalattal a magyar építőiparban.

ÉRDEKEL

Számtalan előnye van annak, hogy nálunk vásároljon nyílászárót, amennyiben végig böngészi oldalunkat, erről meg is bizonyosodhat. Amennyiben a beépítést is szakembereinkkel végezteti, biztos lehet benne, hogy magas minőségű terméket kap egy magas szintű szolgáltatással párosítva. Ez esetben a garanciális ügyintézés is teljes egészében a mi kezeink közt zajlik, így nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a kényelmet, amit annak köszönhet, hogy minket választott.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MA